چهارمین نشست تخصصی از سلسله نشست های عرفان تطبیقی از سوی گروه ادیان و عرفان تحت عنوان عرفان مسیحی در روز یکشنبه 16 آبان ماه 95 توسط آقای دکتر بخشعلی قنبری ، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، با حضور اساتید و دانشجویان رشته ادیان و عرفان برگزار شد.
دکتر قنبری در ابتدا به تعریف مفهوم عرفان در مسیحیت و تفاوت آن با عرفان اسلامی اشاره کردند و در ادامه از اعتقاد برخی محققان گفتند که مسیحیت را اساسا به عنوان مکتبی عرفانی در نظر می گیرند و این که حضرت عیسی برای تقویت عرفان و اخلاق در میان یهود ظهور کردند. ایشان همچنین به علل ظهور مسیحیت از جمله نگرش دوگانه گرایی جسم و روح، مبانی کتاب مقدس ، دنیاگرایی کلیسا، مسئله نجات و گناه اول پرداختند.
دکتر قنبری در بخشی از سخنان خود گفتند که زندگی عیسی، تعالیم پولس، مکتب اسنی ها و تعالیم افلاطون و فلوطین زمینه ساز عرفان در مسیحیت بوده است و عرفان در مسیحیت دو پیام اصلی یعنی نجات و معرفت ویژه برای مخاطبان به همراه دارد. جریان عرفان که از قرن سوم رسمیت یافت در کنار جریان کلیسا به رشد خود ادامه داد و در این مسیر دیرهایی مخصوص زنان و مردان مسیحی تاسیس شد. ایشان در انتها به معرفی برخی از عرفای مسیحی پرداختند.برچسب : نویسنده : 3naarvan14 بازدید : 87